Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Шнайдер вирішив прокоментувати космічну зарплату керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського. Він помітив лдну цікаву деталь у відділенні "Укрпошти" - художні марки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Скріншот, фото з facebook

"Це відділення нашої улюбленої "Укрпошти". Друзі, зверніть увагу на художні марки. Чи не правда креативно? Ось тепер стає зрозуміло, за що саме директор компанії Смілянський, отримує свою двомільйонну зарплату", - зауважив блогер.

Марки на Укрпошті, фото з facebook Шнайдера

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як підмітив блогер, на місці, де повинні би продаватись художні марки, як супровідний товар, касири бережно виставили набір шаленої домогосподарки - перець чорний млений і горошком.

А українці у коментарях відзначили, що поштальонів примушують продавати різний крам.

"Років 12 тому наша сусідка поштарка отримувала зарплату... лаврушкою... Файно, нє? Кожному директору все життя не вистачає з-п і премій... мільйонних. Тепер це Смілянський", - нписав користувач.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Смілянський заявив, його заробітна плата пропорційна доходам компанії "Укрпошта".

"За грудень місяць я отримав з усіма преміями, відпускними, надбавками і іншим 1 024 000 гривень", - стверджує Смілянський.

Більше того, генеральний директор компанії заявив, що з цієї суми він сплатив усі необхідні податки.

Нагадаємо, син героя "Небесної сотні" розніс очільника "Укрпошти" Смілянського за 3 освіти: "Можете підтерти собі д*пу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Шнайдер вирішив прокоментувати візит колишнього президента України Петра Порошенка на допит у ДБР.

Також "Знай.ua" писав, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплатню понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком.