Український блогер та водночас син Героя Небесної Сотні Петра Гаджі Костянтин Проскурко розкритикував слова керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського стосовно того, що усі ніби помічають мільйону зарплатню, але не бачать те, що він має три вищі освіти.

Відповідний допис чоловік опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Хочу заспокоїти пана Смілянського і сказати, що я помічаю його 3 вищих освіти. Помічаю, коли на 3 відділення Укрпошти працює по одному листоноші! Помічаю, коли посилки, замовлені за кордоном, пропадають в невідомому напрямку! Помічаю, коли стою в довжелезній черзі на відділення, бо працює лише 1 віконце, замість 5!", - написав він.

Костянтин Проскурко

Окрім цього, Проскурко додав, що для того, аби люди "закривали очі" на його зарплатню потрібно працювати, а не займатися невідомо чим.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Для того, пане Смілянський, щоб люди помічали ваші освіти, треба зорганізувати роботу підконтрольної вам Укрпошти так, щоб у людей не було навіть жодного запитання до якості її роботи! Ось - найкращий прояв ваших освіт і дипломів. А те, що відбувається зараз, дозволяє зробити висновок, що ви сміливо своїми дипломами можете підтерти собі дупу", - підсумував він.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше глава держави Володимир Зеленський повністю впевнений в тому, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук необхідний країні, однак, щоб продемонструвати результати його роботи потрібно ще трохи часу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Шнайдер вирішив прокоментувати візит колишнього президента України Петра Порошенка на допит у ДБР.

Також "Знай.ua" писав, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплатню понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком