Українська державна компанія поштового зв'язку "Укрпошта" повідомила, що на сьогоднішній день немає ніяких доказів про ризик передачі смертельного китайського коронавіруса через посилки. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Укрпошта

"Всесвітня організація охорони здоров'я наразі не вводить ніяких заборон для міжнародної торгівлі та переміщення товарів через кордони", – йдеться у повідомленні.

До того ж, представники компанії заявляють, що уважно стежать за ситуацією і перебувають на зв'язку з Міністерством охорони здоров'я України і своїми партнерами в Китаї.

"Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано", – додали в "Укрпошті".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Укрпошта

Також в компанії просять не поширювати дезінформацію, пов'язану з посилками.

"Просимо довіряти тільки офіційним джерелам і не поширювати неправдиву інформацію. Особливо таку, де зазначається, що посилки кашляють та чхають", - додали в повідомленні.

Друзі! Щодо спалахів коронавірусу в Китаї Всесвітня організація охорони здоров'я наразі не вводить ніяких заборон для...

Geplaatst door Укрпошта op Maandag 27 januari 2020

Нагадаємо, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплату понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бурхливу реакцію в мережі викликала інформація про те, що Укрпошта буде спалювати посилки з Китаю через коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що політичний оглядач Михайло Шнайдер вирішив прокоментувати космічну зарплату керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського.