У зв'язку з карантином, деякі українці зазначили, що час летить дуже швидко, практично непомітно пішли два безгрошових місяця. З нового року пройшло вже майже шість місяців. Пандемія коронавірусу змінила багато сфер життя, тепер громадянам після карантину доведеться збирати усе наново. Головним джерелом життя людини, навіть під час карантину, залишається - їжа. Саме тому експерти проаналізували, як змінилися ціни на продукти харчування.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Продукти, фото з вільних джерел
Продукти, фото з вільних джерел

"Названо продукти, які найбільше подорожчали з початку року. З початку 2020 р. в Україні значно подорожчали такі продукти: гречана крупа — майже на 30% - до 35 грн.; лук — майже на 50% - до 18,5 грн.; яблука — майже на 20% - до 19 грн. Є також продукти, які впали в ціні. Серед них: яйця, куряче філе і тушки, пшоно.", - поділилися своєю статистикою автори публікації.

Варто нагадати нашим читачам, що в цього року в Україні майже не зростали ціни. За даними Держслужби статистики, інфляція за I квартал склала всього 0,7%. При цьому багато товари та послуги подешевшали. Але у другому кварталі, за оцінками економістів, нас чекає набагато вище зростання цін.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українець у "Сільпо" знайшов гостру начинку, замість вареника скальпель хірурга.

Як повідомляв Знай.uа в Україні подорожчають комуналка і продукти, як зміняться ціни вже влітку.

Знай.uа писав, українець хотів попити пивка і пошкодував, що пішов за ним до АТБ - ось що трапилося з "пінним".