З п'ятниці, 15 травня, популярний мобільний оператор Vodafone запустив масштабне подорожчання своїх послуг. Вартість послуг зросте приблизно на 20%. Однак, дана проблема обійде стороною соціальні тарифи. Про це повідомляє Gsminfo.

Смартфон, pxhere

Так, згідно з повідомленням оператора, є три причини на таке підвищення. Перша - відсутність доходів від роумінгу. На даний момент, оскільки міжнародний туризм відсутній, доходи значно знизилися. По-друге, зросло використання інтернету, а разом з тим і навантаження на мережі. Через це зростає вартість обслуговування та підтримання працездатності телекомунікаційної інфраструктури. Нарешті, триває масштабне розгортання інфраструктури в Україні, що потребує значних фінансових вкладень.

Також зростання цін за послуги буде проходити в кілька етапів. З 15 травня збільшать розмір місячної абонентської плати в тарифних планах RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS +, S, M, L), Unlim 3G, 3G +. Далі починаючи з 27 травня подорожчають такі тарифи: Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice. Потім планується подорожчання і інших тарифних планів. Однак вартість соціальних тарифів лінійки Family залишиться незмінним. Також не буде дорожчати і тарифний план Light і Light +.

Слід зазначити, що компанія Vodafone не підвищувала ціни на тарифні плани досить довгий час. Однак, в умовах масштабної фінансової кризи, у неї не залишилося іншого виходу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Смартфон, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Vodafone почав знову "грабувати" своїх клієнтів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з 15 травня в Україні зросли тарифи на мобільний зв'язок.

Також "Знай.ua" писав, що Lifecell почав списувати гроші з рахунків клієнтів.