Тривала самоізоляція позначається на людях не найкращим чином. В першу чергу страждають люди з нестійкою психікою. Один із доказів такого негативного впливу на мозок розмістили в мережі.

Очевидці зняли на відео, як чоловік вів на повідку людину по пішохідному переходу. Інцидент відбувся у Маріуполі на перетині пр. Миру та пр. Будівельників. Про це повідомляє місцеве видання 0629.com.ua.

Знятий на відео сюжет очевидці виклали в одному з маріупольських пабликів. Людину, яку невідомий вів по пішохідному переходу рачки і на повідку, важко розгледіти. Тому невідомо, чи це був чоловік чи жінка.

На кадрах видно, що коли нестандартна парочка досягла протилежного боку дороги, людина підвелася та пішла звичайним кроком.

Зазначається, що місцеві жителі звернулися в поліцію. За даним фактом зараз проводять перевірку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві чоловік вигулював на повідку леопарда

Як повідомляв портал Знай.ua, одеситка прогулялась містом з телевізором на повідку

Також Знай.ua писав, у ресторанах по всьому світу почали шукати варіанти, як зберегти соціальну дистанцію