Українець побачив у мелітопольському супермаркеті торгової мережі АТБ задню четвертину курки, у яку було запаковано муху.

Про це повідомляє Telegram-канал Народный ревизор, який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на продукти та магазини, які їх продають.

"Акція вихідного дня

Купи стегно і отримай свіжозапаковану муху в подарунок!" - йде мова в оригінальному повідомленні.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До посту прикріплено фотографію, на якій можна побачити, що під пластиковою плівкою знаходиться комаха. Варто зазначити, що муха навряд йде у подарунок - скоріш за все товар зважували разом з чужорідним організмом.

Також треба відзначити, що муха не просто неприємна штука, яку можна знайти в продуктах. Ця комаха може бути переносником небезпечних інфекційних агентів, особливо тих, які викликають захворювання системи травлення.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Це не перший інцидент зі шкідниками в супермаркетах. Українці помітили в АТБ, як під час карантину по дезінфікованих і стерильних стінах вільно лазять таргани. Інцидент зняли відвідувачі супермаркету у Кривому Розі. Це просто не налазить на голову, як можна порушувати санітарні норми, щоб стати розплідником для тарганів. Відповідні фото і відео з'явилися у Телеграм-каналі "Чорний Список".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника - несолодкі кадри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Цукерок з камінцями не бажаєте? Українці купили в АТБ небезпечні солодощі.

Також Знай.ua писав, що Клієнти підловили АТБ у продажі гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість чи навмисний хід".