У мережі з'явилася цікава статистика, яка показує, на яких товарах стали економити українці у період карантину в країні.

Виявилося, що більшість громадян вирішило відмовитися від відвідування зоомагазинів та придбання засобів для краси і здоров'я. Статистику навів Telegram-канал "Народний ревізор".

"Статистика: українці економлять на кормах для тварин і косметиці. Через зниження рівня доходів в умовах карантину, в столиці збільшується кількість товарів, на які падає попит. Найбільше постраждали зоомагазини: обсяги продажу кормів для тварин знизилися на 74%. На третину впав попит на товари краси і здоров'я. Також зменшилися замовлення на покупку меблів", - йдеться у публікації каналу.

скріншот, Народний ревізор

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, дефіциту хліба в Україні: Мінекономіки зробило важливу заяву. Багато українців замислюються над тим, як карантин може вплинути на ціноутворення для головних продуктів харчування. Наприклад, таких як хліб. На це питання відповів міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігор Петрашко.

Як повідомляв портал Знай.uа, озвучено кількість працевлаштованих за час карантину українців.

Також портал Знай.uа писав, що українцям, які втратили роботу на карантині, виплатять допомогу.