Зеленський розбив надії українців на допомогу по безробіттю - не вистачає космічної суми

Український президент Володимир Зеленський на своїй прес-конференції 20 травня розповів про те, чи закінчилася епоха бідності в Україні. Так, глава держави стверджує, що суми в платіжках за комуналку знизилися, а на допомогу бідним не вистачає близько 1 млрд доларів.

Рада хоче запровадити новий збір — за кожного пасажира літака доведеться додатково платити

Верховна Рада планує прийняти законопроект №2424, який вносить поправки до Повітряного кодексу України. Ключова зміна в правилах полягає у введенні нового державного збору, який стягується з кожного пасажира та за кожну тонну вантажів. Крім того, законом передбачаються заходи відповідальності за порушення вимог.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

Найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився

Ватажок бойовиків "ДНР" і "ЛНР" заявив про приведення своїх збройних сил в повну боєготовність у зв'язку із загостренням ситуації на лінії зіткнення. Там, як завжди, звинувачують українську сторону в порушенні Мінських угод і обстрілах.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Тимошенко переживає за сідниці Зеленського: крісло президента гріли феном

Зеленський береже свою п'яту точку не гірш за Кардашьян.

На відео потрапило, як перед початком пресконференції президента Володимира Зеленського стілець для глави держави спеціально просушували феном. Дав розпорядження прогріти стілець для Зеленського заступник глави ОП Кирило Тимошенко.

Бетонний пеніс змусив мільйони туристів червоніти - "виринув" просто посеред вулиці

У Венеції на площі Святого Марка невідомі вночі встановили бетонну скульптуру, яка зображує чоловічий статнвий орган.

Поліціянти та пожежники намагалися прибрати бетонний пеніс з площі, однак їм це не вдалося. Скульптура виявилася надто важкою і зрушити її з місця було проблематично.

Бетонна скульптура у Венеції, фото: instagram.com/venezia_non_e_disneyland
Бетонна скульптура у Венеції, фото: instagram.com/venezia_non_e_disneyland