В Україні наймолодші наречені – з'явилася карта шлюбного віку в Європі

Вік для одруження залежить від того, до якої культури і національності належить людина. Статистика допоможе визначитися під час вибору "правильного" життєвого періоду для весілля.

Так, чим темніший колір країни на карті, тим раніше її населення вступає в перший шлюб. Крім того, важливу роль відіграє велику роль також різниця у віці між майбутнім подружжям: в Албанії наречений у середньому старший за наречену на 5,5 роки, а в Ірландії і Португалії всього на півтора року.

весілля, фото Pxhere
весілля, фото Pxhere

Безсоння, випадіння зубів та рак – молодь масово "підсідає" на нову смертельну розвагу

В Україні все більших обертів набирає нове небезпечне захоплення серед молоді, яке може не тільки призвести до випадіння зубів, й до раку слизової. Так, мова їде про використання снусів – красивих "цукерок", які потрібно класти під губу, а точніше про челендж, який передбачає максимального засовування їх до роту.

Вагончик рушить — Укрзалізниця назвала дату запуску поїздів

Україна готується перейти до нового етапу зняття обмежень. З 22 травня у країні запускають внутрішньоміський транспорт (за винятком метро), а з 1 червня можуть бути запущені і потяги. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій. Під час інспекції на станції Київ-Пасажирський, він зробив заяву про готовність УЗ відновити курсування залізничного транспорту.

потяг Укрзалізниці, фото facebook/Ukrzaliznytsia
потяг Укрзалізниці, фото facebook/Ukrzaliznytsia

Зеленський в День вишиванки подарував "частинку" України неіснуючому "президенту Канади"

Глава держави Володимир Зеленський просто в День вишиванки заявив, що подарував традиційний український одяг низці іноземних лідерів, зокрема і "неіснуючому президенту" Канади.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Instagram Олени Зеленської
Олена і Володимир Зеленські, фото: Instagram Олени Зеленської

Путін хоче запхати свої умови в горло українцям: чому на Донбасі знову помирають

На Донбасі відбулася чергова ескалація конфлікту. В результаті ворожого обстрілу загинув один з українських бійців, ще один – командир батальйону “Луганськ-1”, підірвався на міні. Порушення режиму тиші з боку проросійських терористів почастішали. На думку народного депутата і члена РНБО Ірини Верещук, цьому є цілком очевидні причини.

Путін і його "рать", фото REUTERS
Путін і його "рать", фото REUTERS