Людей, які будуть приїжджати в Криму з інших регіонів, будуть поміщати в обсерватори за їхній же рахунок до зняття обмежень, введених через коронавірус.

Про це повідомив "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов на засіданні регіонального оперативного штабу по COVID-19 в неділю.

"Громадяни з інших суб'єктів, які їдуть безцільно, з особистих питань, повинні поміщатися в обсерватор за свій рахунок. Якщо не готові оплатити відразу, після закінчення перебування в обсерваторі, позовні вимоги повинні направлятися в суд і, відповідно, стягувати цю суму", - сказав він.

Анексія Криму Росією
Анексія Криму Росією

Щодо суми, яку доведеться заплатити поміщеним в обсерватори, так званий "глава" анексованого Криму не уточнив, але запевнив, що радо чекає туристів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми з радістю чекаємо туристів, коли відкриється курортний сезон", - наголосив він.

Варто зауважити, що в Криму з 17 березня через загрозу коронавірусу діє режим підвищеної готовності. Обов'язкова самоізоляція для жителів була введена 3 квітня і закінчилася 17 травня. Діагноз COVID-19 підтверджений в регіоні у 340 осіб, дев'ять пацієнтів померли.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Євген Комаровський розповів, чи можна давати дитині препарат ехінацеї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у столиці розлючений пасажир плюнув на таксиста та заразив його Covid-19.

Також "Знай.ua" писав, на що чекати школярів у новому навчальному році.