Часто в мережі з'являються відео, які покликані пробудити в людях співчуття і зачепити найпотаємніші почуття. Найчастіше відео з "нещасними" собаками набирають мільйони переглядів і провокують в мережі цілю війну з коментарів. Дійсно, тема найкращих друзів людини завжди буде актуальною. Саме таку історію ми помітили у одній з Facebook-спільнот.

Як виявилося, волонтери знайшли дворняжку з металевою банкою на шиї, історія класична — собаку врятували і повернули до нормального життя, можливо навіть набагато кращого, ніж воно було до цього випадку. Питання в іншому. Якою треба бути злою людиною, щоб створити таке жахіття? Відео було опубліковано в спільноті "КОТ" у мережі Facebook.

Какие-то сволочи надели на шею собаке консервную банку — несчастная росла, испытывая постоянную боль от острых жестяных краев

Geplaatst door КОТ op Woensdag 22 april 2020

"Якісь сволоти одягли на шию собаці консервну банку — нещасна росла, відчуваючи постійний біль від гострих жерстяних країв.", - підписали публікацію в Facebook-спільноті "КОТ".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно у Ківерцях Волинської області місцевий житель викинув бідного кота з вікна третього поверху і в той же момент знімав знущання на відео. Потім ролик виявився у Facebook.

Зоозахисники виявили відео, а потім врятували кота і відвезли його до ветклініки. Тварина не постраждала, але була дуже налякана. Врятованого пухнастика назвали Марсик і зараз йому шукають нового господаря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом старий покинув собаку посеред поля і вдарив по газах — шкуродера шукають усім містом.

Як повідомляв Знай.uа малюка Нуббі хотіли приспати, але господар не дозволив – історія пітбуля без лапок зворушить кожного.

Знай.uа писав, на Волині шкуродер викинув кота з вікна і знімав знущання на камеру.