Частенько художники замовляють дешеві витратні матеріали для своїх "творів" у Китаї. Так, не винятком стала і молода художниця Gahallan. Дівчина замовила на AliExpress для своїх начерків череп, вона була впевнена, що отримає пластиковий реквізит. Але поштою прийшла така посилка, що любителі чорного гумору пропонують художниці зварити бульйон.

Про це стало відомо завдяки публікації художниці під ніком Gahallan в мережі Twitter.

Публікація Gahallan, скріншот: Twitter
Публікація Gahallan, скріншот: Twitter

Користувачка мережі Twitter під ніком Gahallan — художниця і автор арт-блогу про жінок і мистецтво. На своїй сторінці дівчина не тільки ділиться своєю творчістю, але й розповідає про життя. Дівчина опублікувала твіт, вміст якого явно може шокувати багатьох непідготовлених людей. Справа в тому, що напередодні дівчина замовила з китайського сайту AliExpress череп, щоб змальовувати його для своїх картин.

Публікація Gahallan, скріншот: Twitter
Публікація Gahallan, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Gahallan, скріншот: Twitter
Публікація Gahallan, скріншот: Twitter

Вона була впевнена, що в магазині виставлено пластикову копію собачого черепа, але — як з'ясувалося пізніше — мова йшла зовсім не про реквізит. До свого твіту дівчина прикріпила фотографії отриманого нею черепа. І на ньому дійсно можна побачити шматочки м'яса — якщо придивитися.

Багато людей нажахані, що поштою можна отримати череп вбитої тварини. Хоча вони і розуміють, що в Китаї навряд чи вбивають собак тільки заради їх кісток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Запоріжжям виявили десятки отруєних трупів.

Як повідомляв Знай.uа загадкова масова загибель десяти собак у Києві підняла на вуха копів всього міста — що відомо.

Знай.uа писав, сім'я харківських канібалів почула вердикт суду - накачалися горілкою і "закусили" поліцейським.