Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Зеленський придумав новий спосіб, як "напхати" Україну іноземцями

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками туристичної галузі під час візиту на Хмельниччину заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою. Як наголошується, глава держави вважає, що потрібно скасувати візи для туристів з Китаю, Австралії, Нової Зеландії та арабських країн.

В'язниця, скріншот: YouTube
В'язниця, скріншот: YouTube

Пандемія крізь ґрати просочилася до українських в'язниць і почала вбивати

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У Кропивницькій виправній колонії №6 з життя пішов ув'язнений, у якого напередодні діагностували коронавірус. А сталося це через можливій жорсткі порушення санітарних норм. Про це повідомила уповноважена з прав людини Людмила Денисова на своїй сторінці в Facebook.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео

В Рівному школяр зґвалтував 12-річну і зняв все на відео – "Бачили всі старшокласники і сміялися"

Моторошний і вкрай зухвалий випадок, який шокував всю Україну, відбувся у Рівному. Саме там 14-річний юнак зґвалтував свою 12-річну подругу в під'їзді багатоповерхівки, а також зняв все на камеру. За словами учнів школи, хлопець зняв відео для того, щоб довести, що він крутий і дійсно зустрічається з семикласницею.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Путін таємно перекинув на Донбас військових інструкторів, готується масштабна операція - розвідка

Росія продовжує використовувати тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях як військово-тренувальну базу. Керівництво ЗС РФ таємно перекинуло на Донбас військових інструкторів. Як повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, на початку червня через неконтрольовану ділянку кордону з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ потай прибули групи російських інструкторів для проведення занять і навчальних зборів.

Трійця
Трійця / скріншот з відео

Трійця 2020: коли буде, історія та традиції свята

Свято Святої Трійці має свою історію і традиції. Читайте, як Україна відзначає цей божественне свято. Давайте заглянемо до церковного календаря. І дізнаємося: яка дата святкування? Чи буде офіційний вихідний у 2020 році і коли? Пропонуємо познайомитися з тим, як святкується і відзначається це свято у нас в Україні.