Нардеп задекларував 158 квартир в Києві та мільйони доларів - абсолютного "рекордсмена" ВР визначено

Народний депутат Верховної ради та член депутатської групи "За майбутнє" Віктор М'ялік задекларував 158 квартир в Києво-Святошинському районі, а також кільканадцять мільйонів гривень доходу всього за 2019 рік.

Верховна Рада, фото: Офіс президента
Верховна Рада, фото: Офіс президента

Зеленський ненадовго став Голобородьком та проміняв авто на велосипед

Відомо, що в суботу, 6 червня, глава української держави Володимир Зеленський з нагоди Дня журналістики вирішив зібрати представників ряду ЗМІ в резиденції Залісся.

Так, президент України Володимир Зеленський проводить зустріч у неформальній обстановці в селі Залісся Броварського району Київської області. Відзначається, що гарант змінив звичний діловий костюм і автомобіль на зручний спортивний одяг і велосипед.

Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy
Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Астральна подорож від "Укрзалізниці" - українці можуть вирушити на поїзді будь-куди, не встаючи з дивану

З'явилася інформація, що з 1 червня державна компанія "Укрзалізниця" відновила рух поїздів в Україні. Також вона запустила ASMR-відео в YouTube зі звуками поїзда для тих, хто сумує за подорожами, але не може вирушити в дорогу. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Потяг Укрзалізниці, скріншот: YouTube
Потяг Укрзалізниці, скріншот: YouTube

"Слуги" підготували українцям новий закон, який передбачає "біль та жаль"

Низка народних депутатів від партії "Слуга народу" зареєстрували у Верховній Раді таємничий законопроєкт, яким передбачає змінення законодавство щодо "відшкодування шкоди за біль та жаль".

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

Пальчевський назвав "зрадників" Зеленського по Мінським угодам - "Ви хотіли миру..."

Відомий український бізнесмен, журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський спробував розібратися в дуже важкій ситуації, в якій опинилася Україна після підписання Мінських угод.

Теми повернення миру на територію Донбасу, яку окупували путінські бойовики, а також і Мінських домовленостей торкнулися в ефірі програми "Час Голованова" з Василем Головановим.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube