Зеленський під час пандемії попросив допомоги в Папи Римського – "Україна не піде на…"

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Його Святістю Папою Франциском, а також попросив допомоги щодо звільнення українців, яких взяли в полон на Донбасі та Криму.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Послаблення не буде - в Україні дві області повертаються до жорстких карантинних заходів

З'явилася інформація, що через зростання числа хворих на коронавірус Волинська та Донецька області змушені скасувати ослаблення карантину. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови – "Немає грошей і медицини"

Український журналіст Андрій Пальчевський розкритикував нинішню владу на чолі з президентом Володимиром Зеленський, яка замилює очі українцям мовним питанням, коли в державі є безліч інших питань, що потребують негайного вирішення.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

Тимошенко "об'єдналась" з Порошенком та зізналася, що "вони наповнили серця любов'ю"

П'ятий президент України Петро Порошенко звернувся до усіх українців та привітав з великим святом – з днем Святої Трійці, а також запевнив, що такий великий празник є днем об'єднання українського народу.

Також до привітань приєдналася і голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та запевнила, що українці зуміють витримати всі ті тяготи життя, які "впали" на них останнім часом.

Тимошенко, фото: Getty Images
Тимошенко, фото: Getty Images

"Він як г*вно – не тоне" – експомічник Зеленського Богдан на тлі з побиттям козла знову нарвався

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан, який напередодні втрапив у гучний скандал через побиття козла в столичному зоопарку, вирішив підігріти ситуацію навколо своєї персони та оприлюднив унікальну світлину з курорту, яка виклика чимале обурення в українців.

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook