Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан, який напередодні втрапив у гучний скандал через побиття козла в столичному зоопарку, вирішив підігріти ситуацію навколо своєї персони та оприлюднив унікальну світлину з курорту, яка виклика чимале обурення в українців.

Розмістив відповідну фотографію він на Facebook-сторінці.

Так, на знімку можна замітити великий басейн та чимало сексуальних дівчат, які ніжаться під палючим сонцем. Хоча Богдан ніяк не підписав дану світлину, користувачі вважають, що вона зроблена в одному з клубів Одеси, куди останній з родиною поїхав на відпочинку.

Скріншот допису

Також деякі українці висунули думку, що фото зроблено було ще до пандемії, адже люди знаходяться без масок та не дотримуються карантинних норм. Щоправда, не обійшлося і без критики – українці "наїхали" на Богдана через те, що він ніяк не хвилюється за Україну.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Хватить шаритись по курортах. Потрібно рятувати країну", "А в Крим слабо?", "Ну хіба це порядно?!", "Я бачу літо в самому розпалі! Якось сумно президенту без вас", "Підготовка до 25 жовтня. Ляшка на 208 окрузі тільки коровами і вилами можна перемогти, він як гівно - не тоне", - пишуть під фото українці.

Коментарі під дописом

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Давай гавкай, мій маленький": екс-права рука Зеленського Богдан вилаяв козла і прописав йому лящів

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський подарував трьом львів'янам шалені гроші.

Також Знай.ua писав, що Зеленський планує узаконити в Україні приватні армії - "Зробити для себе".