Незважаючи на масу невирішених у столиці питань, мер Києва Віталій Кличко знову підписав розпорядження про 5-денну відпустку і вилетів з країни. І одночасно з цим столичний голова здійснив ще один, критичний для міста, маневр – мер в черговий раз відстрочив довгоочікуване пленарне засідання Київради ще на 1,5 місяці.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цього разу Кличко вирішив подражнити нерви Андрія Богдана, виклавши фото з відпочинку, де він активно займається водним спортом. Підпис до фото він обрав також вельми нетривіальний.

"Привіт Андрію і Богдану! Ваврішу і Андрію, щоб хлопці не переплутали. Спорт виховує волю до перемоги. Чесної і відкритої, якщо не збрешеш і не сховаєшся за чиюсь спину" - написав мер Києва.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

В коментарях українці не оцінили таку витівку Кличка:

"Хороший спортсмен - не обов'язково хороший мер, політик і тд ... Ти хороший спортсмен, а мер і політик слабкі з тебе", "Так хто ж проти!! Всі будуть тільки за, якщо займеться спортом. А не ось ці всі схеми і здивоване обличчя - це не я, мене підставили", "Гей, є**нько, коли облогу Борщагівки знімеш? Люди на роботу потрапити не можуть вчасно", "Віталя, ти довб**б? Ти намагаєшся позмагатися у дотепності й гуморі з людьми, які кращі в цьому ділі. Не треба цього робити. Подивися на Порошенка і зроби висновки", "Так, це тобі не портфелі з Фірташем ділити. Залишилося тільки передавати привіти. Іди вже гідно, не скигли і не скаржся."

Нагадаємо, що Віталій Кличко вкотре зірвав засідання Київради.

Раніше повідомлялося, що мер Києва покинув Україну слідом за Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що Кличка підловили на масштабній схемі.