Курйозний та доволі унікальний випадок стався в Харкові. Саме там на балконі одного з будинків помітили абсолютно голу дівчину, яка просто серед білого дня влаштувала пікантну фотосесію.

Відповідний відеоролик оприлюднили на Telegram-каналі "Ху*вости".

Відтак, на кадрах можна помітити, як гола дівчина просто посеред білого дня бігає в різні сторони по своєму балконі та позує перед камерою. Водночас можна побачити й те, як на вулиці ходять люди та їздять водії, яких зовсім не злякалася любителька відвертих знімків.

Скріншот з відео

"Літо - час пікантних фотосесій… Харків'янка, недовго думаючи, повністю роздяглася і влаштувала фотосесію в стилі ню у себе на балконі. Перехожі оцінили", - коротко підписали в мережі ролик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні схожий інцидент стався і в Києві. Так, на одній із столичних вулиць кияни стали свідками того, як повністю гола жінка дуже незвичайним способом перетинала пішохідний перехід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві натовп голих хлопців потрусила причандалами - зате в масках

Як повідомляє портал Знай.ua у Києві гола дівчина гуляла по вулиці без тіні збентеження, - "Де моя Tesla?"

Також Знай.ua писав, що Голий дніпрянин переплутав вулицю з нудистським пляжем - засвітив причандали на все місто і втік в кущі