Українець придбав у супермаркеті торгової мережі Billa полуницю, а прийшовши додому, він побачив плісняву на ягодах, що зробило їх небезпечною для вживання через високий ризик отруєння.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який оприлюднює скарги споживачів на товари та торгові мережі.

"Пліснява на десерт

Чоловік вирішив купити полуницю в супермаркеті. Довго вибирав серед пом'ятих ягід відповідний лоток, думав, що знайшов свіжу, але вдома зрозумів, що ні.

На дні, як зазвичай, підкладені найбільш "смачні" ягоди", - йде мова в оригінальній публікації.

Популярні новини зараз
Відключення світла: коли чекати повернення графіків Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців Мобілізацію хочуть суттєво "омолодити": ТЦК зацікавлять юні хлопці Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Також споживач надав фото своєї покупки, на яких чітко видно значне ураження пліснявою полуниці.

Інцидент наче трапився у місті Ірпінь у магазині "Billa" на вулиці Мечникова, 108.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному супермаркеті покупець залишився без товару і здоров'я – "Грошей не повернули, а менеджер навіть не..."

Як повідомляв портал Знай.ua, АТБ, Billa, Сільпо - українців закликали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.

Також Знай.ua писав, що У супермаркеті BILLA продукти зеленіють, але не від злості. Тоді проблему зафіксували з твердим сиром.