У Києві на 17:00 21 червня заплановано флешмоб, яким водії хочуть подякувати медикам за їхню боротьбу з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19. Для цього водії матимуть одночасно натиснути на свої клаксони.

Відповідну інформацію можна знайти на сторінці події в соціальній мережі Facebook.

"У період пандемії коронавірусу головними захисниками українців стали лікарі. В березні вони пішли на передову боротьби з епідемією та залишаються там досі. Вони не побоялися жертвувати собою, своїми силами, сім’ями, сном і здоров’ям. Вони цілодобово змагаються за збереження людських життів і за це їм низький уклін.

Давайте разом подякуємо лікарям за їх сміливість, жертовність та відвагу 21 червня о 17:00 долучайтеся до флешмобу телеканалу Київ та Київ FM - натисни клаксон своєї автівки в знак подяки лікарям!" - йде мова у повідомленні про акцію.

медики, фото Pxhere
медики, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Схожі флешмоби вже проводили в інших містах України, а також по всьому світу.

Про реакцію медичних працівників на ідею наразі невідомо.

Варто зазначити, що такі дії в зоні дії знаку "Подачу звукового сигналу заборонено" можуть бути розцінені як порушення правил дорожнього руху.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем лікарні "відфутболили" дворічного малюка – спочатку "подяка".

Як повідомляв портал Знай.ua, ″Чи то джаз, чи то клаксон″: у Вифлеємі, зустрічаючи Путіна, познущались з російського гімну.

Також Знай.ua писав, що Собака заспівав під акомпанемент клаксону і став зіркою "ВКонтакте".