В останні кілька років в Україні з'явилося досить багато, в порівнянні з початком 2010-х років, служб таксі. Реклама їх додатків знаходиться буквально на кожному кроці, українцям навіть з незнайомих номерів приходять рекламні повідомлення про нові акції та тарифи в таксі.

Водії цих самих таксі — окрема тема, люди бувають різні, є можливість оцінити водія за 5 бальною шкалою, зірочками і залишити відгук. Однак на цей раз ми розповімо не про навички водіння, а про "темне" уміння таксистів вкрасти. "Героєм" історії став водій сервісу Uklon.

Таксі, скріншот: YouTube
Таксі, скріншот: YouTube

Водій спробував поцупити телефон свого пасажира, що, власне, і зробив, але сучасні технології допомогли його викрити. Виявилося, що водій сховав у себе в машині смартфон і не хотів віддавати, поки не пригрозили поліцією, а в самій компанії за свого співробітника відповідати відмовилися. Про це стало відомо завдяки публікації в мережі Facebook самого потерпілого Володимира Біленького.

"...В підсумку самі сідаємо в машину c другом Kate Kharchenko і намагаємося їхати за геолокацією телефону. Справа в тому, що телефон переміщається на карті не плавно, а ривками (як передаються дані). В результаті 30 хвилин хаотичного катання по місту і ми зустрічаємо ту саму Тойота Королла, яка нас везла по обіду. Кажу швидко віддавай телефон, я знаю він у тебе. Таксист почав щось мукати. Кажу давай швидко ми знайшли тебе по геолокаціі і знаємо що телефон в тебе. Ти звідси не виїдеш. Він спробував зіграти, що телефона у нього немає. Кажу, все тоді викликаємо поліцію. На що він відповідає — вам поліція потрібна або телефон? Виходить з машини, відкриває багажник і з-під настилу багажника дістає мій телефон. Після повернення телефону, він ще розповів, що якщо ми викличемо поліцію, він скаже, що телефон просто забули. А в багажник він його не клав. Ну тобто каятися і перепрошувати він не став. Ну раз не став каятися, то нехай весь Київ познайомиться з нашим героєм.", - пише клієнт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Лоскутов Віктор Васильович. 1990 року народження. Знизу його фото. Злодій. Але і Google знає все — хлопець ще шукає жінку, яка буде його утримувати (дивіться скріни внизу). На сайті "Содержанки", Віктор вказує про себе "Молодий, красивий і не нудний. Зі мною буде добре". Боюся уявити, як він винесе все майно з квартири своєї супутниці. Окрема історія з Uklon. Після повернення телефону, я подзвонив знову до Uklon і розповів усю історію. Знаєте їх відповідь? Спасибі за інформацію, приймемо до відома. І все більше зі мною не зв'язувалися. Знаєте добре, що це був всього телефон. А не зникнення людини, яка сіла у таксі та зникла. Тоді думаю відповідь була би такою же - звертайтеся у поліцію. А те, що через кілька діб поліція могла б знайти вже труп, їх мало цікавило. І ще завжди активуйте функцію на телефоні - знайти телефон. Вона є на всіх телефонах на Андроїд і на Iphone. І не забудьте поділитися цією історією, щоб ваші друзі та близькі не стали жертвами цього "героя".", - додав незадоволений клієнт.

Київський таксист Uklon, скріншот: Facebook
Київський таксист Uklon, скріншот: Facebook

Київський таксист Uklon, скріншот: Facebook
Київський таксист Uklon, скріншот: Facebook

Київський таксист Uklon, скріншот: Facebook
Київський таксист Uklon, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янин наздогнав некероване таксі і врятував відразу кілька життів - "Кричала і кликала на допомогу".

Як повідомляв Знай.uа у Львові схопили нахабного шумахера на краденому мотоциклі - розшукує Інтерпол.

Знай.uа писав, у Львові дві школярки зникли в таксі.