У четвер, 2 липня, майже на всій території України прогнозується спекотна погода. Дощі можливі в західних регіонах, місцями в Криму, Запоріжжя та на Донбасі. Середня температура повітря становитиме +27 +33 градусів.

Значна частина України опиниться під впливом антициклону Valentin, буде багато сонця і купчастих хмар. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Дощі з грозами пройдуть у західних областях, місцями на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та Криму.

Найспекотніше буде в південних і східних регіонах – +29 +33 градуси, трохи свіжіше на заході – +26 +29 градусів.

У Київ в четвер повернеться спека. Температура повітря не перевищить +30 +32 градуси, опади малоймовірні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

2-го липня значна частина України опиниться під впливом антициклону Valentin, тому буде багато сонця і купчастих веселих...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 1 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

2 липня відзначається день пам'яті мученика Зосими. Погоду наші пращури визначали за поведінкою бджіл. Коли комахи швидко летять до своїх вуликів, то скоро буде дощ; стають злішими, частіше жалять – перед засухою; сидять на стінках вулика – до сильної спеки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніщий 2020 року.