Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано майже 53 тисячі випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус в Китаї, скріншот відео
Коронавірус в Китаї, скріншот відео

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 11 липня, в країні кількість заражених перевалила за 52,5 тисячі. Зафіксовано 27 нових летальних випадків та ще 861 пацієнт зміг побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано рівно 800 нових інфікованих.

"11 липня (станом на 9:00) в Україні 52 843 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 1372 летальні, 25 661 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 800 нових випадків. Загалом проведено 786 402 тестування методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 100,5 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 11 липня 2020 року до Центру надійшло 1046 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 100 649 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Комаровський закликав українців грати у футбол під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ оновило список країн "червоної зони".

Також "Знай.ua" писав, що під Харковом виявили різновид коронавірусу.