У Москві, Російська Федерація сталася пожежа у Міській клінічній лікарні імені С.І. Спасокукоцького. У цьому медичному закладі перебували пацієнти, хворі на коронавірусну інфекцію COVID-19 - їх довелося евакуювати. У результаті інциденту, один з хворих загинув, ще троє отримали ушкодження. Припускається, що причиною пожежі стало займання балону з киснем.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Мер Москви Сергій Собянін вже встиг прокоментувати трагічні події.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"В одному з корпусів на першому поверсі ГКБ №50 відбувся спалах. Пожежа оперативно загасили. Всі пацієнти евакуйовані і будуть перевезені в інші лікарні. На жаль, без жертв не обійшлося. За попередніми даними, один з пацієнтів помер. Співчуваю його рідним і близьким", - написав Собянін на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Для евакуації пацієнтів був залучений персонал медичної установи.

За повідомленнями ЗМІ, причиною пожежі могла стати несправність медичного обладнання, такого як апарати штучної вентиляції легень або, що вірогідніше, кисневі балони.

Згідно з офіційними даними, станом на вечір 9 травня в Росії зафіксовано 198 676 підтверджених випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кожен п'ятий з хворих на Covid-19 – медик: Верховна Рада розглядає низку "медичних реформ".

Як повідомляв портал Знай.ua, Українців зобов'яжуть проходити тестування на Covid-19, деталі нового закону.

Також Знай.ua писав, Covid-19 вражає їх першими? Медики знайшли зону ризику вірусу.