В центрі Севастополя з’явились надписи про президента Росії Володимира Путіна, який незабаром планував відвідати півострів.

Як повідомляють "Крим. Реалії" надписи "Путин – вор", "Путін – бандит", "Путін – паразит" та "Путін – лжец" з’явилися на рекламних плакатах по вулиці Велика Морська.

Саме тут пролягає траса, тож усі водії та перехожі могли з легкістю їх роздивитися з дороги. Мешканці міста охоче обговорювали написане та робили селфі на їхньому фоні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Надписи оперативно зафарбували за розпорядженням місцевої влади.

Нагадаємо, що раніше в Севастополі вже робили подібні графіті проти поправок до Конституції РФ – недалеко від проспекту Героїв Сталінграду в бухті Омега. Тоді активісти написали "Нет поправкам" та зобразили символічний хрест. Цей надпис швидко зафарбували, однак незабаром на його місці з’явилося "Проти царя".

Варто наголосити, що Володимир Путін останній раз відвідав окупований Крим 18-19 березня, коли зустрічався з підпорядкованою Москві "владою" півострову. Саме під час свого візиту президент РФ планував вручити російські державні нагороди будівельникам Кримського моста.

Як раніше заявляв офіційний представник Європейської зовнішньополітичної служби, закінчення будівництва Керченського моста та відкриття сполучення з Кримським півостровом без згоди Києва є порушенням суверенітету та територіальної цілісності України.

Перед цим в січні Путін особисто спостерігав за масштабними навчаннями російського флоту.

Нагадаємо, що У Росії пропонують відкусити голову Путіну за декілька тисяч рублів В Росії хочуть "продати" Путіна на потіху народу

Як повідомляв портал "Знай.uа" ″Флойда закопали, та легше не стало″, — у російських пропагандистів почався психоз світового масштабу Російські пропагандисти явно втішаються масштабами кризи в США

Також "Знай.uа" писав, що Пропагандист Кремля Пореченков знявся в рекламі українського йогурту – в "Данон" намагаються виправдатися Пореченков знявся в рекламі йогурту Actimel