В Якутії спекли унікальні торти, які мають форму голів російських правителів, та перетворили на імпровізовану виставку під назвою "Лідери і вожді Росії".

Про це повідомляє низка іноземних видань.

Відтак, прототипами для їстівних голів сталим Володимир Путін, Борис Єльцин, Михайло Горбачов, Леонід Брежнєв, Йосип Сталін і Миколи II. Самі ж голови зроблені в натуральну величину і повністю їстівні.

Примітно, що за голову кожного лідера виставлена ​​своя ціна. Так, голову-торт чинного президента Росії можна купити за 6900 рублів, а "Михайло Горбачов" обійдеться приблизно на третину дешевше.

Фото російських лідерів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Крім ціни, у тортів розрізняються ще і смаки. Який смак у кожного торта ми не повідомляємо, нехай це буде інтригою для покупців", - говорить співвласник пекарні-кондитерської, де й були виготовлені торти.

Вона додала, що покупці цікавляться головами лідерів та інших держав, зокрема Дональда Трампа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що збирався заразитися коронавірусом - "Це не чума".

Як повідомляв портал Знай.uа, рейтинг чинного президента України Володимира Зеленського падає.

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.