Путінські пропагандисти намагаються внести ще більше хаосу в події, які розгорілись у США, явно втішаючись масштабами кризи. Нібито жартуючи на актуальну тему, російські канали ще більше розпалюють конфлікт.

Так, автори російської програми ″Время″, ″жартуючи″ про психоз світового масштабу та ″світовий уряд″, відверто глумляться і над загиблим Флойдом, і над тим, що відбувається у США. А з іншого боку намагаються запустити черговий фейк, щоб створити ще більше нерозберихи навколо подій в Америці.

″Психоз у світовому масштабі. Джерело цього психозу все той же - Джордж Флойд. Його закопали, але легше не стало. Тепер у різних частинах світу спалахнула епідемія перейменувань. Це схоже на якийсь глобальний сеанс Кашпіровського — цілі міста і країни впадають в транс. До цього все палили і громили, а тепер кинулись перейменовувати. Все що якось пов'язано з расизмом — вулиці, пам'ятники, скоро книги почнуть палити″, - говорить ведучий програми.

А далі пропагандист ″ненав'язливо″ пропонує поміняти вигляд американської валюти, викинувши з доларів зображення президента США Ендрю Джексона, адже у нього також були раби.

А іншим президентам, зображеним на купюрах американської валюти путінський пропагандист цинічно пропонує почекати ″свого кандидата″.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

″Пропоную все ж звернути увагу на головне — на гроші. Конкреті копюри. Ось ці три банкноти найбільш ходові в Америці. Три високоповажних громадянина — Ендрю Джексон, Томас Джефферсон і Джордж Вашингтон. Двоє останніх — батьки-засновники Сполучених Штатів. У всіх трьох, що характерно, були раби. На кого міняти портрети, абсолютно ясно — на Флойда, звичайно. Та от питання — з якої копюри почати? Я пропоную спочатку ще раз уточнити, яка купюра була в руках у Флойда в магазині в останній раз. Я говорю про фальшиву, через яку все сталось. Нібито кажуть про двадцятку — значить долой Джексона! Інші почекають своїх достойних кандидатів на заміну″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пропагандист Кремля Пореченков знявся в рекламі українського йогурту

Як повідомляв портал Знай.ua, пропагандисти Путіна "закрили" у Львові метро, якого не існує і епічно осоромилися на весь світ

Також Знай.ua писав, російські пропагандисти осоромилися "сенсацією" про газ