Відомий український виробник різноманітних продуктів з молока ТМ "Ферма" втрапив у вкрай неприємний скандал. Так, жителі Харкова нарікають на неякісне молоко, термін якого ще не встиг закінчитися, а воно вже виявилося зіпсоване.

Відповідний допис з обуренням оприлюднили в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Як відзначається, жителі Харкова вирішили придбати молоко в не менш скандальному супермаркеті АТБ та були шоковані. Адже, прийшовши додому, вони з'ясували, що молоко зіпсоване, хоча термін придатності не закінчився.

Фото з допису

"На такому молоці каші не звариш. Термін придатності пастеризованого молока закінчується у вересні, але продукт вже давно зіпсований. Видно, що рідина неоднорідна: сироватка відокремилася та щось спливло наверх. Виробник - ТМ "Ферма", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Окрім цього, в мережу злили і відеоролик, на якому дійсно видно, що молоко зіпсоване та має незрозумілі залишки на дні.

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила тамтешніх жителів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"