Державним бюро розслідувань було відкрито справу за фактом перевищення повноважень працівниками патрульної поліції в особі Іванової Христини та її напарника з Чернівців. Ситуація сталася 12 липня на одній з вулиць міста, де була спроба затримання пенсіонера, що здійснює незаконну торгівлю.

У прес-службі патрульної поліції було зазначено, що затримання проводилося після кількох попереджень та відмови чоловіка пенсійного віку до припинення стихійної торгівлі.

У Чернівцях поліцейські одягли кайданки на літнього чоловіка,

У Чернівцях поліцейські одягли кайданки на літнього чоловіка, а йому стало зле. Коментар поліції - https://bit.ly/2ZkhcWL Відео - СтопХам Буковина

Geplaatst door ТВА / TVA op Zondag 12 juli 2020

Ситуація відзначилася з-за жорстокості працюючої дівчини, яка виявляє якусь озлобленість по відношенню до пенсіонерів, так як затриманому знадобилася медична допомога після спроби затримання із застосуванням наручників. Благо госпіталізації вдалося уникнути.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Про Христину Іванову відомо те, що вона закінчила Чернівецький Індустріальний Коледж і мала проблеми з успішністю. З двадцяти чоловік в групі, вона перебувала на 17 позиції. І тепер їй і напарнику загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі за перевищення влади або службових повноважень із застосуванням насильства. А на літнього чоловіка складено адміністративні матеріали за фактом дрібного хуліганства, порушення карантину і непокори правоохоронним органам.

Нагадаємо, у Львові двоє амбалів змусили дівчину розплакатися за допомогою невідомої речовини та заволоділи її мобільним телефоном.

Як повідомляв "Знай.uа", у Дніпрі дивний наркодилер викликав копів і показав верстат "для цукерок".

Знай.uа писав, що у захмелілій матері забрали двомісячної дитини.