Контррозвідниками на Донбасі був спійманий бойовик злочинний збройних формувань. Він принимал участь в обстрілі позицій українських воєнний підрозділ. Його затримання було проведено в зоні операції об'єднаних сил співробітниками Служби безпека Україна. Про це повідомили на сайті СБУ.

Читайте Знай в Google News!

Оперативники спецслужби встановили, що чоловік надавати протидія український воєнний, будучи стрільцем " Козачої Національний гвардії Всевеликого Війська Донського Перевальського гарнізону " і " 4-ї бригади 2-го армійський корпус народний міліція ЛНР".

Бойовик ЛНР, фото: СБУ
Бойовик ЛНР, фото: СБУ

В дані слідство, зловмисник приєднався до незаконний збройним формуванням під час відбування покарання в одній з виправних установ регіон за здійснення обтяжливий правопорушення. За це він був звільнений з колонії.

Бойовик переховуватися на підконтрольній українській владі територія, де поселяться недалеко від місць дислокації підрозділів ЗСУ на лінія розмежування.

Слідчі СБУ передавати в підозра фігурант в ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 2 ст. 260 (участь в не передбачений закон воєнізований або збройних формуваннях) КК. Бойовику обрано міра припинення в вид зміст під варта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадавши, СБУ та Служба фінмоніторингу викрили потужний "конверт": державні гроші перетворювалися на власність корупціонерів.

Як повідомляв "Знай.ua", "Покарати Мамедова і відновити справедливість": Українки оточили Генпрокуратуру на підтримку Юлії Подольської.

Знай.ua писав, що 13-річний українець зібрався на Марс з Ілоном Маском: вміє літати на двох видах літаків.