Анастасія Лугова, яка відома українцям з тієї жахливої нагоди в поїзді "Маріуполь — Київ", який стався 31 Липня. Тоді дівчина близько третьої години ночі прокинулася в купе через те, що на неї напав невідомий чоловік, бив і пробував згвалтувати. Тоді вона була разом з сином, який прокинувся і почав кричати.

Дівчині вдалося зловити момент і втекти разом з сином з купе, потім нападника затримали і вона була врятована. Однак на неї досі спостерігаються серйозні наслідки від побоїв. Вона щодня публікує фото і при цьому якось коментує ситуацію, що сталася.

Анастасія Лугова, скріншот: Instagram
Анастасія Лугова, скріншот: Instagram

На 15 день вона опублікувала фото, яке назвала "до мурах". Його зробив її знайомий, приїзд якого виявився досить спонтанним і незапланованим. "Льоша знає, що таке "не шкодувати". Він на одній хвилі, так як в 14 років у нього теж трапилася неприємність (я не буду вдаватися в подробиці), і він розуміє, як це боляче, коли на тебе дивляться з жалістю", — прокоментувала вона фотографії.

Користувачі висловлюють слова підтримки дівчині: "Настя, обіймаю Вас! Выздоравливайте! Сил Вам!", "Бідна дівчинка. Терпіння", "Вже трохи краще. Поправляйся".

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Супрун нагадала про методи захисту від вірусу, однієї маски недостатньо: цей список убезпечить вас і рідних.

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонерів залишать без грошей — експерт озвучив похмурий прогноз по виплатах вже восени.

Знай.ua писав, шкуродери або випадковість? Рятувальники витягли цуценя з лап погибелі в покинутому колодязі.