"Дихаючий" кавун, схожий на м'яч, що здувся, виявили покупці в одному з московських магазинів, пише Telegram-канал "Лента дна".

Як відомо, серпень-пора, коли починається справжня "кавунова лихоманка". З прилавків соковитих "смугастиків" розхапують одномоментно — тільки й встигай підвозити. Як вибрати соковитий і солодкий кавун, сьогодні знає навіть школяр - при постукуванні кавун повинен видавати дзвінкий звук – це свідчить про пористість м'якоті, а, значить, про стиглість кавуна. Крім того, стиглий кавун завжди ніби пружинить під ударом. Також потрібно спробувати стиснути кавун - якщо при цьому він злегка потріскує, то це говорить про його зрілості і соковитості м'якоті.

Але що, якщо кавун ніби "дихає", просідаючи під пальцями? Смакові якості такого "експоната" собі навіть уявляти не хочеться, не кажучи вже про те, що їм можна просто отруїтися. Це якщо всередині взагалі щось є.

На відео видно, як продавщиця намагається заговорити зуби покупцеві, при цьому рукою прикриваючи дірку на кавуні! Вона продовжує брехати в очі і робити вигляд що нічого не відбувається, коли на прилавку у неї лежить "гумовий" плід. Це обурливо, коли люди думають тільки про власну наживу, а на безпеку покупців їм плювати. Моралі не буде. Просто, будьте уважні і обережні і не дайте себе обдурити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українські фермери розповіли, що в цьому році урожай гречки буде нижче запланованого. Через це її ціна може значно зрости.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні подешевшали свині: експерти озвучили прогноз на вересень.

Також портал Знай.иа писав, як відрізняється вартість на найголовніше в Україні та за кордоном.