У Міністерстві освіти України планують співпрацювати зі страховими компаніями, щоб убезпечити школярів і вчителів пенсійного віку від коронавірусу. Адже саме вони знаходяться в найбільшій групі ризику і потребують страхування. Про це в ефірі програми "Право на владу" заявив виконуючий обов'язки міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

Читайте Знай в Google News!

"Є пропозиція з групи першої сімки страхових компаній України про можливість підписання меморандуму з Міністерством освіти і науки щодо певних програм страхування не тільки пенсіонерів (працюючих вчителів-пенсіонерів, - ред.), а й дітей. Я сподіваюся, що ми найближчим часом вийдемо на якийсь меморандум і співпрацю, які будуть корисними і вчителям, і державі, і будуть певним чином моделювати ситуацію певного захисту", - заявив Шкарлет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, тернопільських школярів змусять паритися в масках і подружитися зі спиртом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві міністра Зеленського Шкарлета оригінально "привітали" з 1 вересня.

Також портал "Знай.ua" писав, що глава МОН Шкарлет "злизав" дисертацію у російських вчених.