Українка поскаржилася на популярну торговельну мережу супермаркетів Billa. За її оцінкою, в цих магазинах регулярно наживаються на клієнтах за рахунок різноманітних схем, кращого залишає бажати і дотримання протиепідеміологічних норм.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна скарга була розміщена на сайті Отзовік.

"Кошмарний маркет. Стільки разів вже стикалася з тим, що ціна зазначена в залі на ціннику на касі потім за фактом не відповідає дійсності - вище в 2 або 3 рази. У той час, коли багато людей залишилися без роботи або зарплати, ви нахабно наживаєтеся на них. Сподіваюся карма вас наздожене.

А ще в маркетах Білла охоронці ніколи не звертають уваги на людей без масок, які стоять у них перед носом і перед іншими людьми і при цьому можуть і кричати, і чхати, і кашляти. Вас треба гарненько штрафонути", - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що скоро незадоволеній клієнтці вже не доведеться зустрічатися з суперечливим супермаркетом-мережа Billa придбала інша популярна мережа Novus.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.иа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.