У Telegram-каналі "Х**вий Київ" було опубліковано відео з електрички "Київ-Фастів". У ньому стався конфлікт між трьома пасажирами, які сиділи один навпроти одного. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Читайте Знай в Google News!

Далі п'янчузі вирішив відповісти поруч сидів кавалер побитої. Його намагалися зупинити, проте він заявив: "Вона мою дівчину вдарила, за що?". Вони частенько вдавалися до матюків.

При цьому, на початку автор ролика порівняв цю п'яну жінку з іншою зіркою інтернету-Наталією морською піхотою, яка навчила покоління соціальних мереж "стартувати" і подарувала крилаті фрази.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На відеозаписі видно, що не всі пасажири електрички "Київ - Фастів" дотримуються правила носіння масок, в тому числі і двоє конфліктних людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Буковину тероризують кровожерливі тварі, будьте напоготові - "Не гуляйте вночі, бережіть дітей!"

Як повідомляв "Знай.ua", Україна може піти на жорсткий карантин: озвучені головні заборони - "більше трьох не збиратися"

Знай.ua писав, в Запоріжжі копи насилу відбилися від кусається чоловіка - "Захищав старих і дітей". Як повідомляється, чоловік самовільно встановив бетонні плити між двома будинками з порушенням усіх вимог, перегородивши під'їзні шляхи для спецтехніки у разі можливих надзвичайних ситуацій.