У понеділок, 26 жовтня, українців чекає занадто комфортна погода, як для останніх днів жовтня. Тепло і сухо, жодних дощів, лише в Карпатському регіоні та в південних областях місцями можливі незначні опади. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

26 жовтня в Карпатському регіоні, вдень місцями і в південних областях невеликий, в Одеській області помірний дощ, на решті території без опадів.

27 жовтня в південній частині країни місцями невеликий дощ, на решті території без опадів.

Погода, фото: youtube
Погода, фото: youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Температура на півдні вночі 8-13°, вдень 14-19°; на решті території вночі 4-9° (26 жовтня в північно-східних областях 1-6° тепла), вдень 11-16°. У Карпатах 26 жовтня вночі та вдень 4-9°, 27 жовтня вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.

На Київщині 26 та 27 жовтня без істотних опадів. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 11-16°.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Венера оживає: знайдено нову ознаку життя, куди зможуть переселятись земляни.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.