Як відомо, у вівторок, 10 листопада у світі відзначають День сироти. Спеціально до цього дня Міністерство соціальної політики України присвятило кілька публікацій, а також презентувало суспільству результати роботи стосовно допомоги дітям сиротам в країні.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства соціальної політики України в мережі Facebook.

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

"Сьогодні Всесвітній день сиріт. Їм не потрібні подарунки до свят від незнайомих людей. Про них неможливо розповісти мовою цифр і статистики. Тому нехай сьогодні буде тільки одна фраза, як покажчик для кожного органу державної влади, місцевої влади, органу місцевого самоврядування, для кожної людини, яка приймає рішення, які можуть вплинути на життя сироти, просто для кожного: хочеш допомогти дитині — допоможи її родині. А тут - https://www.msp.gov.ua/children/motherhood.php про дітей, кожна з яких матиме зовсім інше життя, якщо зростатиме в сім'ї. Якщо ви давно думали про усиновлення, то може зараз - саме час?",- пишуть у Мінсоцполітики.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також в Мінсоцполітики опублікували інфорграфіку, в якій показали, яка зараз ситуація в Україні з дитячими будинками сімейного типу:

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дівчинка перестала рости в 3 роки і стала найменшою в світі жінкою - як зараз виглядає дюймовочка.

Як повідомляв Знай.uа, посібник матері-одиначки 2021: чого очікувати і головні зміни.

Знай.uа писав, хмельницькі чиновники віддали дитині-сироті найцінніше: "Виділили понад 2 мільйона".