У американській сім'ї Кенні і Боббі Маккогі в 1997 році народилися одразу семеро близнюків - чотири хлопчики і три дівчинки. Батьки назвали малюків Кенні, Келсі, Наталі, Брендон, Алексіс, Натан і Джоел. Новина про цю чудову подію швидко облетіла весь світ. А малюки стали першою у світі семернею, якій вдалося вижити. За це їх прозвали "Семеро з небес".

Унікальні діти пройшли нелегкий шлях з моменту народження. Вони з'явилися на світ на дев'ять тижнів раніше визначеного терміну і важили від 900 до 1800 грамів. Причому у двох дітей медики діагностували ДЦП, однак пізніше їм зробили операції, і діти змогли ходити.

Сім'я постійно перебувала під пильним поглядом громадськості, всі ЗМІ сповіщали кожну подробицю життя малюків та їхніх батьків. Цієї постійної напруженості Боббі Маккогі не витримав і покинув сім'ю. Кенні залишилася одна з маленькими дітьми, їй не було від кого чекати допомогти.

Однак, популярність, якої так злякався батько родини, допомогла жінці. Багатодітну маму підтримали звичайні люди і різні благодійні фонди. Навіть тодішній президент США Білл Клінтон вирішив допомогти Кенні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Багатодітне сімейство отримало великий будинок, їх забезпечували безкоштовними продуктами.

А коли діти виросли, відразу кілька університетів запропонували їм стипендію.

Сьогодні близнюкам виповнилось 21 рік. Як живуть ″семеро з небес″ зараз.

Наталі після народження і на своєму випускному. Дівчина одна з найкращих студенток свого випуску, вона хоче бути вчителькою молодших класів.

Брендон хоче служити в армії.

Новонароджена Келсі важила всього 907 грамів. Сьогодні дівчина не може жити без музики і хоче бути співачкою.

Кенні вступив в громадський коледж на будівельний факультет, хоче займатися будівництвом будинків.

Алексіс народилася з ДЦП. І хоча дівчина пересувається за допомогою спеціального пристосування, це не заважало їй бути другим капітаном в групі підтримки, коли вона вчилася в школі. Хоче бути вчителем.

А це Натан - друга дитина, що народилася з ДЦП. Йому подобається програмування, навчається в університеті на факультеті комп'ютерних наук.

Джоел народився останнім, сьогодні він вивчає інформатику в коледжі.

Кенні відчуває себе трохи самотньо після того, як діти роз'їхалися по навчальним закладам. Адже вона звикла до шуму і до того, що завжди знаходилося якесь заняття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як найперші у світі семеро близнюків відсвяткували повноліття

Як повідомляв портал Знай.ua, американські семернята Маккогі закінчили школу

Також Знай.ua писав, 7 новонароджених малюків, що народилися одночасно у 25-річної жінки в Іраку, померли.