Усі семеро дітей, що народилися одночасно у 25-річної жінки в Іраку, померли.

Всі немовлята-близнюки - один хлопчик і шестеро дівчаток - померли в лікарні, проживши всього декілька днів. Про це пише видання Daily Mail.

Раніше західні ЗМІ інформували, що вперше в Іраку 25-річна мати народила природним шляхом сімох дітей за раз. Троє дітей у неї вже є.

Спочатку іракські медики повідомили, що близнята народилися абсолютно здоровими і прекрасно себе почувають.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, директор лікарні аль-Баттуль Алі Шаріф заявив, що здоров'я жінки і дітей хороше, і назвав цю подію "безпрецедентною" для Іраку.

Батько сімейства Юсеф Фадл зізнався, що вагітність стала для них несподіванкою. А мати була просто щасливою.

Наразі причина смерті новонароджених не розголошується. У іракській лікарні повідомили, що новонароджені були сильно ослаблені, що йде врозріз з ранішими заявами про їх хороший стан.

До речі, вперше факт народження сімох немовлят був зафіксований в 1997 році в американському штаті Айова. Сімейна пара ростила донечку, але коли та підросла, батьки, Боббі і Кенні Маккогі, захотіли ще дітей. Довгий час подружжя боролися з безпліддям. В результаті у пари народилися одразу семеро близнюків - чотири хлопчики і три дівчинки. Вони стали першими у світі семернею, якій вдалося благополучно народиться на світ. За це їх і прозвали "Семеро з небес".

Родині подарували будинок, фургон, їжу і підгузники на два роки вперед, а ще повні стипендії на навчання в будь-якому вузі штату. Зараз семерні по 21 року.

Нагадаємо, ми розповідали, як найперші в світі семеро близнюків відсвяткували повноліття.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25-річна жителька Іраку народила семеро дітей і поставила рекорд у своїй країні.

Також Знай.ua писав, у мережі показали фото сіамських близнюків після розділення.