Лікарі не їм давали жодних шансів на повноцінне життя, тому те, що сталося — справжнє диво. Передає Clutch.
Близнюки Ерін і Еббі Делані народилися з одним черепом на двох, хоча зараз про цю рідкісну аномалію нагадують лише невеликі вм'ятини на маленьких голівках.

11-годинна операція могла закінчитися смертю для обох сестер, але батьки вирішили ризикнути, адже це був єдиний вихід із ситуації. Професіоналізм медиків і сучасні розробки допомогли їм вижити, і зараз лікарям залишається тільки спостерігати за станом сестричок.

Зараз життю Ерін і Еббі нічого не загрожує. Вони займаються фізичною і мовленнєвою терапією. Батьки і лікарі впевнені, що далі близнючки будуть розвиватися абсолютно нормально і не будуть поступатися своїм одноліткам.

Раніше повідомлялося, що креативна дівчина, якій набридла величезна родима пляма на плечі, вирішила щось з нею зробити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але вибрала не видалення лазером, а дуже оригінальне перекриття татуюванням. І вийшло так цікаво, що користувачі вважають, що сам Горбачов заздрить їй.

Дівчина перетворила родиму пляму на вино. Але ні, вона не Ісус, а просто весела дівчина, яка звернулася до грамотного тату-майстра. До плями просто домалювали невеликий келих, який ніби впав з жіночого плеча, а дефект доповнив композицію і тепер виглядає як розлите вино.

Ідея так сподобалася користувачам Reddit, що фотографію креативного кавера підняли в топ з 57 тисячами апвотів. Користувачі оцінили ставлення дівчини до своєї оригінальної риси.

І деякі придумали, хто міг би скористатися таким же лайфхаком по перекриттю рідного плями. А хтось припустив, що така пляма можна було б закрити малюнком космосу.

Нагадаємо, 49-летняя жінка знайшла кохання всього життя і виходить заміж, але це ковдра.

Раніше Знай.ua повідомляв, чоловік народився з гігантськими руками, один його біцепс в обхваті – 49 див.

Також Знай.ua писав, девушка прихистила бездомну кішку і виявилася паралізованою.