25-річна жінка народила семеро дітей і поставила рекорд у своїй країні. Про це передає Clutch.

В лікарні міста Діялі, що в Іраку, жінка народила семернят. Мати перебуває в хорошому стані і стверджує, що дуже рада такому великому поповненню. Правда, про багатодітного батька такого не скажеш.

Усі малюки народилися природним шляхом, лікарям навіть не довелося вдаватися до кесаревого розтину. Хоча семерняшки важать по кілограму кожен, ні в кого з них немає хвороб або відхилень. Серед них шість дівчаток і один хлопчик.

Варто відзначити, що в сім'ї вже є троє дітей, і пара чекала появи четвертого. Те, як розпорядилася доля, дуже шокувало главу сімейства Юсефа Фадла. Це і не дивно, адже тепер йому доведеться виховувати і утримувати цілих десять дітей!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До цього в Іраку не було зафіксовано багатоплідних вагітностей. Подібний випадок був у США ще в 1997 році, коли семеро дітей з'явилися у пари, що довгий час лікувала безпліддя. Правда, вони вдалися до процедури ЕКЗ і заздалегідь знали про кількість дітей.

Раніше повідомлялося, що маленький хлопчик на ім'я Елія Енверем прославився в інтернеті завдяки нестандартнтй зовнішності: у дитини кучеряве світле волосся і біла шкіра.

З самого дитинства хлопчик не розумів, чому навколишні вказують на нього пальцем і розглядають, а сам він так сильно відрізняється від своїх братів і сестер.

Одного разу мама зробила звичайний знімок свого сина і виклала в Facebook. Після чого користувачі мережі заявили у коментарях, що хлопець повинен стати моделлю. Зараз п'ятирічний хлопчик-альбінос став обличчям дитячої колекції модного бренду одягу.

Нагадаємо, врятований після урагану песик пішов працювати в поліцію.

Раніше Знай.uа повідомляв, хлопець кинув престижну роботу і виходив маленьке левенятко.

Також Знай.uа писав, знайшли дивного пса, здатного подарувати людству відразу дві посмішки.