У Росії, в місті Всеволожськ Ленінградської області сталася жахлива трагедія. 52-річний уродженець Білорусі Сергій Шпак за допомогою пістолета і сокири розправився зі своєю дружиною, 36-річною Оленою Шпак просто у неї на роботі.

Про це повідомляти регіональне управління Слідчого комітету. Новина також поширилася по місцевих ЗМІ.

Інцидент стався вдень у середу, 11 листопада, близько 13:50. Вбивця прийшов в торговий центр "лідер" у Всеволожську, де в жовтні його дружина відкрила манікюрну студію і кілька разів вистрілив дружині в обличчя з травматичної зброї, після чого добив сокирою. Від отриманих травм жінка померла на місці.

За словами сусідів, подружжя останнім часом часто лаялися.

"У Олени шикарне волосся було, така шикарна коса була. А він тижнів зо два тому відрізав їй цю косу через те, що вона не хотіла з ним розмовляти", — розповіла журналістам знайома сім'ї.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У пари залишилося троє дітей.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Дніпровській маршрутці жінки "відморозилися" від хлопця без ніг: "мовчки витріщалися у вікно"

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині автобус смерті зніс дитину з дороги-бідне янголятко, все в сльозах.

Також портал Знай.ІА писав, що талановита Українка рятує хворого сина гачком і нитками: "Заради дитини мати здатна на все"