Фільм "Титанік" став одним з головних фільмів для закоханих. Особливо молодих людей надихає сцена, де головні герої знаходяться на носовій частині корабля і ніби "летять" над морем. Багато пар прагнуть повторити цю сцену, але іноді трапляються трагічні випадки. Наприклад, так сталося з парою з Індії, чий шлюб був особливо коротким.

Молоді люди вирушили на прогулянку по річки Кавері, неподалік від міста Талакаду, що в штаті Картанака. Вони вирушили на прогулянку на човні, і хотіли наробити яскравих фотографій. Одна з них повинна була вийти в тій самій позі, в якій були Ді Капріо і Кейт Вінслет. Однак сталася трагедія.

Через сильну течію, веслувальник не зміг впоратися з човном. Судно перекинулося, і молодята зірвалися у воду. Весляру все-таки вдалося вибратися, а ось молодим, на жаль, не пощастило.

Зараз поліція проводить перевірку за фактом події. На даний момент проводиться опитування свідків і відновлюються деталі того, що сталося.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що нелюд з пістолетом і сокирою розправився з дружиною прямо в салоні краси: "шикарна коса".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Дніпровській маршрутці жінки "відморозилися" від хлопця без ніг: "мовчки витріщалися у вікно"

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині автобус смерті зніс дитину з дороги-бідне янголятко, все в сльозах.