Лариса Ніцой - відома українська дитяча письменниця. В останні роки жінка активно ділиться своєю політичною і громадянською позицією, критикуючи уряд.

Зараз вона опублікувала нове звернення в соціальній мережі Facebook. Ніцой заявила, що була присутня на епохальній події світового значення.

Читайте Знай в Google News!

"Не знаю, чи показувало телебачення цю подію (камер було багато). Тому що ми, українська нація, повинні були б це обговорювати в кожному будинку, а не слухати ті помиї з ранку до ночі, якими нас годують з телевізорів", — почала розповідати Лариса в публікації.

Йдеться про Музей становлення української нації, який отримав від Народного музею артефакт віком шість тисяч років. Ніцой бажає шалений ажіотаж подібної новини від українських засобів масової інформації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Цей предмет виготовили і ним користувалися праукраїнці шість тисяч років тому. Ті українці вже вміють працювати з глиною і мають свою філософію створення Всесвіту. Тобто, ми ще давніша нація, ніж 6 тисяч років", - додала письменниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой накинулася на владу через локдауну в Україні: "Мавпи!"

Як повідомляв "Знай.ua", ЗНО з української мови тих, хто сподівався скласти тести без знання літератури.

Знай.ua писав, любителька гострого слова Ніцой пішла "воювати" за Україну, але без автомата: "Жінки гинуть на фронті, як і чоловіки..."