Один з одеських магазинів обзавівся футболкою, на якій зображений нацистський малюнок. Її помітили в одному з секонд-хендів.

Покупець зняв її біля інших футболок на відео. На самій штучці був намальований Адольф Гітлер, виконуючий нацистське вітання.

Читайте Знай в Google News!

А ось поруч з основоположником націонал-соціалізму фігурує напис" Європейський тур", біля якої присутні дати захоплення країн під час Другої світової війни.

Тим самим, автори футболки порівняли Адольфа Гітлера з зірками, які їздять в тури і виступають в різних країнах і містах. Тому малюнок на футболці цілком нагадує їх афішу.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Сам же Адольф Гітлер є однією з головних причин початку Другої світової війни в Європі, а з його ім'ям пов'язані численні злочини проти людства, які були здійснені нацистським режимом, включаючи Голокост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бризки скла і закривавлена голова - завезення товарів в українському "Секонді" закінчився катастрофою. Що саме сталося-невідомо, оскільки записів з камер відеоспостереження досі немає. Відомо лише, що в магазині лопнула вітрина і засипала осколками відвідувачів.

Як повідомляв "Знай.ua", ліс під Дніпром перетворили на секонд-хенд, гори шмоток і нестерпний сморід: "Налітай"

Знай.ua писав, в Миколаєві торгують футболками "від Путіна", гримить скандал - " Війна на Донбасі не бентежить?"