Просто з українсько-польського кордону прийшли цікаві новини. Так, у Волинській області прикордонникам Луцького загону вдалося перехопити партію сигарет, яку зловмисники мали намір переправити за допомогою дронів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Державної прикордонної служби в мережі YouTube, де було опубліковано відео.

Справа йшла так - приблизно опівночі прикордонний наряд зафіксував літаючий об'єкт, який переміщувався вздовж українсько-польського кордону. Прикордонники відразу повідомили про даний факт до підрозділу протиповітряної оборони ЗСУ, а також повідомили польським колегам і організували пошукові заходи.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Незабаром за допомогою тепловізора вдалося знайти літальний апарат, який знижувався. В ході пошуку в декількох сотнях метрів від держкордону було виявлено гексокоптер і 200 пачок сигарет, прикріплених до нього.

Однак, пошукові заходи на цьому не припинилися і вже з настанням світанку прикордонникам вдалося знайти ще один "сигаретний борт". На цей раз в лісовому масиві було виявлено квадрокоптер і 500 пачок сигарет.

Вже відомо, що безпілотники і тютюнові вироби доставлено до підрозділу. Наразі встановлюється коло причетних до незаконної діяльності осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, мера заарештували просто на засіданні: пивний бізнес чиновника викликав питання.

Як повідомляв Знай.uа, українка замість свого замовлення отримала від "Нової Пошти" розмоклу смердючу посилку.

Знай.uа писав, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.