Міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу попросив мерів ставитися до своїх городян як до людей, а бізнесменів — зберігати людські життя.

Завтра, 15 листопада 2020 року, у багатьох містах України відбудеться другий тур місцевих виборів. Тому Степанов попросив голів міст сприймати земляків за людей, а не виборців.

Читайте Знай в Google News!

Вибори пройдуть, за словами міністра охорони здоров'я, а ось здоров'я людей під час пандемії коронавірусу необхідно берегти. З подібним проханням він звернувся і до підприємців. Адже закритий на вихідні ресторан, кафе чи інший заклад врятують як мінімум одне людське життя.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Максим Степанов також нагадав про плани Кабінету Міністрів України розробити механізм підтримки бізнесменів у цей важкий час.

Сьогодні Україну наздогнав черговий антирекорд-за добу в країні зафіксували +12 525 хворих-19. Всього-525 176 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ попередив про "апокаліпсис медсистеми" через Covid-19: "Вже в грудні…"

Як повідомляв "Знай.ua", Садовий знайшов спосіб обійти карантин вихідного дня - у Львові більше немає вихідних.

Знай.ua писав, як продовжать роботу дитсадки, школи та вузи України в умовах карантину: головні правила. Зовсім недавно Кабінет Міністрів України скасував адаптивний карантин і ввів в країні загальний карантин c великою кількістю заборон у вихідні дні.