У супермаркеті "АТБ" в Мелітополі працівники магазину познущалися з клієнтів, а в кінцевому результаті відправили за покупками на ринок.

Читайте Знай в Google News!

Клієнтка "АТБ" залишила негативний відгук про магазин на сайті "Отзовик". Крім скарги на неправильні цінники, брудні зали, розбавлені антисептики, часті помилки на касі, жінка розповіла й про хамське ставлення персоналу до клієнтів.

Супермаркет, фото pxhere
Супермаркет, фото pxhere

"Хотіла б розповісти про кричущий випадок в одному з магазинів мережі АТБ, який стався 17 жовтня, десь в районі 9 ранку (самий початок дня). Це був день знижок і в наш магазин, який знаходиться за адресою: вулиця Інтеркультурна, 291/4, Мелітополь, впускали людей партіями"

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Коли через деякий час вони нарешті змогли зайти в магазин їх чекала неприємність. На клієнтів супермаркету "налетіла армія співробітників АТБ на чолі з адміністратором і, цілком ймовірно, главою охорони".

"Першою ж фразою, яку ми від них почули стала: "Правильно одягніть маску або йдіть з магазину", і все це на підвищених тонах, нібито ми школярі і розбили якийсь цінний експонат. При цьому, "глава охорони" додав "одягайте або йдіть скуповуватися на ринок" на таких же підвищених тонах, тільки з великою зневагою. У перші секунди, якщо чесно, я була ошелешена таким криком і навіть толком не зрозуміла, чого від мене хочуть і що я не так зробила... особливо, якщо враховувати той факт, що маска була одягнена і не під підборіддям, як часто у нас ходять. Вона була на обличчі, єдино, що трохи сповзла з носа.", - розповіла жінка.

Супермаркет АТБ, фото YouTube
Супермаркет АТБ, фото YouTube

Клієнтам одразу ж пригрозили поліцією. До того ж, як зауважила авторка відгуку, адміністрація АТБ абсолютно нехтувала державною мовою. Крім того, адміністрація абсолютно не звертала уваги на своїх співробітників, у кількох з яких маски були одягнені не за стандартами АТБ, залишаючи відкритим ніс. Також клієнтка звернула увагу на відсутність антисептиків для відвідувачів. А на касах стояли такі, що більше нагадували звичайнісіньку воду.

"Після такого походу в магазин мене трясло весь день і настрій було зіпсовано. Увечері, коли мені нарешті вдалося заспокоїтися, я зрозуміла, що половину з того, що хотіла купити я забула. Але найближчим часом у мене якось пропало бажання відвідувати магазин АТБ, щоб не заважати їх співробітникам і не псувати собі настрій... Є таке поняття "психологічне насильство", на яке у нас, на жаль, часто не звертають увагу. У цей день я стала жертвою саме такого насильства з боку співробітників АТБ. Які б умови і правила не встановлювала у себе мережа магазинів АТБ, це не дає право їх співробітникам з порога накидатися з криками і погрозами на клієнтів магазину.", - написала жінка.

Фото: otzovik.com
Фото: otzovik.com

Фото: otzovik.com
Фото: otzovik.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям