Мешканка Маріуполя в прямому ефірі телеканалу коротко розповіла про стан лікарень у місті.

Читайте Знай в Google News!

Жінка незадоволена станом медичних закладів та зокрема результатами реорганізації лікарень в рамках медичної реформи.

"У нас була велика лікарня, яка обслуговувала досить великий район. Зараз реорганізували - зробили амбулаторії і діагностичні центри. От амбулаторію зробили в п'ятиповерховому будинку на першому поверсі. Перший поверх поділили між дитячим відділенням і дорослих відвідувачі. Облаштовано так: там відстань по коридору метр між кабінетами. Я вчора зайшла з потреби до лікаря і це нагадало мені просто гетто", - розповіла вона.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мешканка Маріуполя розповіла, що в амбулаторію дуже мало місця і всього 4 стільці для відвідувачів. Їй самій, щоб потрапити до реєстратури, довелося протискатися боком. Коли ж лікар послухає хворого і направляє до спеціаліста вузької спеціальності - треба їхати у медзаклад в інший район.

Відповідно у цьому випадку треба користуватися транспортом, а люди можуть бути розносниками хвороби. Водночас фахівці, які коментували історію телеглядачки, назвали дану ситуацію наслідком реформ Уляни Супрун.

Лікарні при коронавірусі, скріншот: Youtube
Лікарні при коронавірусі, скріншот: Youtube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям